Турмалинска јака за врат

799 ден 369 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Ефикасно помага при:
• болки во областа на вратот и рамениот појас (шилци; ревматизам; плексит, спондилоза);
• стрес, напнатост, тешка ментална оптовареност;
• потпомага при главоболка, грип, настинка, умор, вртоглавица;
• треска;  проблеми со циркулацијата;
• поспаност; дисфункции на тироидната жлезда;
Особено погоден за луѓе кои поголемот дел од денот го поминуваат во седечка положба и пред компјутер

Распродадено!