Magic Vision очила 3 во 1

1,398 ден 699 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Перфектна видливост при сите временски услови со MAGIC VISION  UNISEX модел на очила :
Електропроѕирната леќа чини секој електронски екран полесно да се гледа;
Поларизираната сина леќа ги блокира штетните УВ зраци од дневното сонце;
Килибарните леќи го намалуваат блескавиот сјај навечер и ја зголемуваат видливоста во магла;
MAGIC VISION овозможуваат намален сјај, зголемена видливост , одморени очи и подобар вид.

Последни количини. Побрзај !