Приказ на еден резултат

-60%
1,999 ден

Само 2 преостанатo. Побрзај !

⭐⭐⭐⭐⭐

Иако денес змијата е животно од кои многумина се плашат, таа во минатото се појавува во многу култури и имала важно значење за жените. Змијата симболизира мноштво од позитивни работи како заводливост на убавината, плодност и заштитна енергија кај женита и доколку сакате да се навратите на корените, ова парче накит  е токму за Вас.