Инфрацрвена топлина

Приказ на еден резултат

Топ!
-54%
РАСПРОДАДЕНО
799 ден 369 ден

Распродадено!

⭐⭐⭐⭐⭐

Ефикасно помага при: • болки во областа на вратот и рамениот појас (шилци; ревматизам; плексит, спондилоза); • стрес, напнатост, тешка ментална оптовареност; • потпомага при главоболка, грип, настинка, умор, вртоглавица; • треска;  проблеми со циркулацијата; • поспаност; дисфункции на тироидната жлезда;
Особено погоден за луѓе кои поголемот дел од денот го поминуваат во седечка положба и пред компјутер