7 совети како да го избегнете дигиталниот замор и да го зачувате видот?

7 совети како да го избегнете дигиталниот замор и да го зачувате видот?

Дигиталната технологија полека, полека ги окупира речиси сите аспекти од нашиот живот. И додека некои профитираат поради овој факт, кај други тоа може да предизвика сериозни здравствени проблеми. Напрегањето на очите поради користењето на дигиталната техологија денес е вообичаен проблем. Проблеми со очите пријавуваат многумина чија работа бара интензивно користење на компјутер. Главоболка, болка во […]