Неколку совети како сами да создадете совршено складен дом

Неколку совети како сами да создадете совршено складен дом

Ако барате инспирација и добар совет за уредување на домот, просурфајте по интернет страната http://www.apartmenttherapy.com која последниве години е многу популарна во САД. Странаат е лансирана од Максвел Гилингам-Рајан, автор на новиот тренд во уредувањето на ентериерите, кој се нарекува “терапија на станот”. Своите идеи и замисли ги има објавено во истоимената книга – “Аpartment Therapy”. Неговите […]