12 вежби за совршено тело ова лето

12 вежби за совршено тело ова лето

Можеби веќе ве фатило викендашкото расположение и вежбањето е последната работа што ви паѓа на памет, но верувајте, секое време е идеално време за нов почеток и позитивни промени. 12 вежби за совршено тело ова лето

Посебно затоа што физичките активности ќе ви помогнат да се чувствувате подобро, да имате кондиција за долгите забави и секако – да не се здебелите од калориските бомби што ве чекаат на секој чекор!

Ова кратко видео се содржи од многу ефикасни вежби кои ќе го раздвижат целото ваше тело и ќе го подобрат тонусот за многу кратко време. Овие вежби ќе ви помогнат да имате подобро држење, да ја зголемите мускулната маса и да ги стопите масните наслаги бидејќи ги активираат сите групи на мускули. Ако успеете да ги правите вежбите со брзо темпо ќе добиете сопствена високоинтензивна програма за вежбање со која ќе согорувате калории во рекордно време. Во видеото ќе видите како правилно да ги изведувате вежбите и да избегнете потенцијални повреди.

Ако немате доволно мотивација за вежбање само замислете се (по)слаби и (по)згодни и веднаш ќе се раздвижите. Не е тешко!