Не пропуштај

Турмалинска јака за врат

799 ден 369 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Ефикасно помага при:
• болки во областа на вратот и рамениот појас (шилци; ревматизам; плексит, спондилоза);
• стрес, напнатост, тешка ментална оптовареност;
• потпомага при главоболка, грип, настинка, умор, вртоглавица;
• треска;  проблеми со циркулацијата;
• поспаност; дисфункции на тироидната жлезда;
Особено погоден за луѓе кои поголемот дел од денот го поминуваат во седечка положба и пред компјутер
Повеќе

Блог

Не пропуштај

Serpenti ланец – каиш со кристали од Austrian Elements

1,999 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Иако денес змијата е животно од кои многумина се плашат, таа во минатото се појавува во многу култури и имала важно значење за жените. Змијата симболизира мноштво од позитивни работи како заводливост на убавината, плодност и заштитна енергија кај женита и доколку сакате да се навратите на корените, ова парче накит  е токму за Вас.
Повеќе